Ta-daa! Mic dejun de Bucuresti # 2! Told you I have a suprise!
Participants lists are still open since we are waiting for some confirmations. If you're a food blogger and your goodies are incredibly tasty and good looking, leave a comment and I'll get back to you.
Trebuie neaaparat sa fii food blogger pentru a participa? Sau exista si alte modalitati de selectie? Sunt foarte entuziasmata de eveniment si mama mea la fel, facem o echipa pe cinste si ne dorim sa fim prezente. Astept un raspuns din partea ta, Mirela
Blogul culinar este o condiţie principală. Târgul promovează tocmai ideea de food blogging şi de ce se poate face dincolo de online. Dar sperăm ca astfel de evenimente să îi inspire pe cât mai mulţi să îşi facă ulterior bloguri de cooking.
Dar un espressoman primiti ca participant? Detin un espressor profesional la spaziale cu 2 capete si cafea prajita local. Pot oferi espresso, latte, ciocolata calda, ceaiuri, si diverse combinatii de siropuri si sosuri pentru cafea. Pe langa cafeaua espresso pot face si alte tipuri de extractii, pentru cei ce doresc ceva mai usor/cantitate mai mare.
Valentin, unde erai la prima editie cand nu aveam facilitati de bar si ne-ar fi prins tare bine oferta ta?! :) Imi poti scrie pe adresa de contact pe care o gasesti aici: http://micdejundebucuresti.blogspot.com/p/photographer.html ca sa discutam despre o eventuala viitoare colaborare? Multumesc.
Buna, Any change there's still room for one more food blogger? :) http://furnicuti.blogspot.com/ e blogul meu (furnicuti[at]gmail[dot]com) Thanks, Carmen
Hei,
RăspundețiȘtergereTrebuie neaaparat sa fii food blogger pentru a participa?
Sau exista si alte modalitati de selectie?
Sunt foarte entuziasmata de eveniment si mama mea la fel, facem o echipa pe cinste si ne dorim sa fim prezente.
Astept un raspuns din partea ta,
Mirela
Blogul culinar este o condiţie principală. Târgul promovează tocmai ideea de food blogging şi de ce se poate face dincolo de online. Dar sperăm ca astfel de evenimente să îi inspire pe cât mai mulţi să îşi facă ulterior bloguri de cooking.
RăspundețiȘtergereI'm in. Ti-am trimis un email, ne citim acolo :)
RăspundețiȘtergereDar un espressoman primiti ca participant? Detin un espressor profesional la spaziale cu 2 capete si cafea prajita local. Pot oferi espresso, latte, ciocolata calda, ceaiuri, si diverse combinatii de siropuri si sosuri pentru cafea. Pe langa cafeaua espresso pot face si alte tipuri de extractii, pentru cei ce doresc ceva mai usor/cantitate mai mare.
RăspundețiȘtergereValentin, unde erai la prima editie cand nu aveam facilitati de bar si ne-ar fi prins tare bine oferta ta?! :) Imi poti scrie pe adresa de contact pe care o gasesti aici: http://micdejundebucuresti.blogspot.com/p/photographer.html ca sa discutam despre o eventuala viitoare colaborare? Multumesc.
RăspundețiȘtergereSi eu vreau sa particip cu multe chestii delicioase. Mai primiti ? :D
RăspundețiȘtergereaventuriculinare@gmail.com ( aventuriculinare.blogspot.com)
Buna,
RăspundețiȘtergereDaca mai e liber la inscrieri, as vrea sa particip si eu :)
Andie de la www.reteteveggie.com. I bake some mean cupcakes! :)
Cu drag,
A.
Buna,
RăspundețiȘtergereAny change there's still room for one more food blogger? :)
http://furnicuti.blogspot.com/ e blogul meu (furnicuti[at]gmail[dot]com)
Thanks, Carmen
Buna, iti voi trimite un e-mail imediat.
RăspundețiȘtergere