luni, noiembrie 18

Povestea pastelor

Se face rost, mai intai, de ciuperci uriase Pleurotus. Pe urma de niste tagliatelle (astea sunt varianta Gourmet, integrale si cu busuioc), spanac proaspat, fromage bleu si niste mozzarella. La calit ciuperci + spanac (cand ciupercile sunt aproape gata). Adaugat branzeturile in ultimele 3 minute cand focul e mic de tot. Coriandru din belsug! + piper proaspat macinat altfel degeaba-l punem si pierdem gustul ala de ciuperci de padure. Si cam atat. Cu mana pe inima va spun ca sunt cele mai bune paste cu ciuperci pe care le-am mancat, in afara de cele din Cluj de la Camino (daca nu v-am povestit ca iubesc Clujul, pot sa fac o postare noua). Pofta mare!






2 comentarii:

  1. si cu 3 feluri de branzeturi...miammm...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta, doar doua, am pregatit insa si cu 3, dar intr-o alta reteta. Trebuie sa mai fac o tura in weekend. Frumos blog, ti l-am vizitat! Multumesc ca ai trecut pe aici si te mai astept!

      Ștergere