miercuri, februarie 29

Interviu Petocuri.ro: Mic dejun de Bucuresti

Povesteste-ne despre tine. Cine este Mihaela Pascu si cum a pornit proiectul Mic dejun de Bucuresti?

Nu stiu niciodata ce sa raspund la intrebarea cine este Mihaela Pascu. Pot sa spun doar ca e vegetariana de trei ani, ca si-a facut blogul Mic dejun de Bucuresti si ca ii place sa organizeze evenimente si sa aduca oameni laolalta. Proiectul a pornit din inspiratia pe care cred ca le-am oferit-o si eu altora mai tarziu. Simply Breakfast, faimosul blog newyorkez, e de vina. Si pasiunea mea pentru dulciuri, evident. Dulciuri pregatite in casa, sa fim intelesi.

Care sunt secretele unui mic dejun sanatos si reusit?

In primul rand, "marele" secret nu are legatura cu mancarea, ci cu ora: daca vrei un mic dejun sanatos si reusit, trezeste-te devreme. Dupa ce ani de-a randul nu mancam dimineata, spunand ca "eu efectiv nu pot sa mananc dimineata, e prea devreme", am ajuns nu numai sa nu sar peste niciun mic dejun, dar sa mananc cu cea mai mare placere la 7 dimineata.


Traim intr-o epoca a vitezei, in care o necesitate placuta si sanatoasa precum micul dejun a devenit aproape un moft. Cum ai convinge pe cineva cu un program zilnic agitat si incarcat sa ia micul dejun in fiecare dimineata?
E ceva minunat in a-ti incepe ziua astfel. Te binedispune si, pe termen lung, prima masa a zilei te scapa de multe probleme pe care noi le asociem cu stressul sau cu oboseala. N-as spune ca e moft. Cred ca trebuie sa ne straduim doar foarte putin ca sa ne facem timp pentru asa ceva. Este mult prea important ca sa consideram micul dejun un lux. Daca nici pentru asta nu mai avem timp, spre ce ne grabim?

Full interview featured on Petocuri.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu