miercuri, iunie 27

N-am uitat, am fost pe-aici

copyright alice gao photography

Dac-as sti ca as mai avea inca 8 ore pe zi
in afara de cele 24, le-as umple. Mi-am lungit deja diminetile care acum incep la 6.30 si stiu ca nu e de ajuns. Pe de alta parte, mai stiu ca e bine sa ne pastram atentia in doar cateva directii altfel vom incepe sa nu mai oferim ce-i mai bun din noi si sa obosim fara rost. Am deja cateva proiecte pe care incerc sa le gestionez cum trebuie, dar imi dau seama cum fac prea putin. Recunoasterea acestei dezorganizari nu poate sa fie decat un pas spre... da, o mai buna organizare. Proiectul cu accesoriile (WOLF 25) e un proiect pe care il voi dezvolta continuu de acum inainte, iar asta imi permite sa iau lucrurile usor, fara sa uit de obiectivul final. In paralel, lucrez la o idee de film documentar, iar maine voi avea primul curs de bijutier. Nu as putea sa aproximez corect cat de mare imi este entuziasmul stiind ca voi invata sa prelucrez metalele.


Se aduna, si se aduna pe langa job. Se aduna intr-un moment al vietii in care incerc sa termin casa si sa lucrez continuu concentrandu-ma sa dau tot ce e mai bun. In momentele in care mi se pare ca se aduna prea multe, imi spun ca fac prea putin din ceea ce au reusit altii pana la aceasta varsta. Intotdeauna e loc de mai bine si, in orice caz, competitia e doar cu mine insami. :)


Tot ce-am scris aici este, evident, un fel de scuza pentru lipsa de consistenta a postarilor. Mi-as dori sa ma pot reorganiza si in aceasta privinta, dar e un proiect pe care il fac acum de drag. Daca reusesc sa scot si cartea intr-un final, cu atat mai bine. Pana la urma, daca asa trebuie sa se intample, o sa apara si cartea. Pentru moment, sa luam lucrurile usor si pe rand.

2 comentarii:

  1. Hey! In primul rand urmaresc blogul de ceva timp si este o adevarata doza de buna dispozitie, inspiratie si eleganta! Acum ceea ce vreau sa te intreb:poti sa imi dai niste amanunte despre cursul de bijutier de care ai vorbit in post? Sunt foarte curioasa ce curs ai gasit unde te invata sa prelucrezi metale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur, trimite-mi insa un e-mail la adresa pe care o gasesti aici: http://micdejundebucuresti.blogspot.ro/p/photographer.html. Nu o scriu aici ca sa nu fie pe urma invadata de spam. Daca esti interesata, iti pot furniza datele de contact. Cursul se face numai in Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere