miercuri, august 21

Inghetate inghetate

Source

Sper ca nu o sa scriu acum cat altii in zece ani si mai apoi sa iau pauze de trei luni. Zilele trecute am amestecat 4 piersici cu vreo 200 ml iaurt. 10 secunde la blender, tusti la congelator si pe deasupra miez de nuca. Am verificat din 20 in 20 de minute (si-am luat de fiecare data cate o lingura zdravana) sa vad daca nu era gata inghetata.

Pe cat de buna e inghetata cu oua, lapte si smantana lichida eventual, pe atat de greoaie mi se pare. Asa ca astfel de variante home-made in care poti amesteca atat de multe ingrediente naturale o sa mi se para mereu delicioase si foarte sanatoase.

Pe lista in seara asta, dupa un pahar de vin servit in Eden cu un prieten:

- supa de linte rosie, cu morcovi, curry si ardei iute (daca tot i-am luat, sa-i si mancam!)
- pirosti cu struguri (fiindca de trei zile ma gandesc numai la ele)
- inghetata cu ce ingrediente-mi vor face cu ochiul in supermarket. Poate banane, pere si merisoare.

Aproape ca a trecut o luna din experimentul de 6 luni fara alimente procesate. So far, so not craving for Snickers!

4 comentarii:

  1. Daca nu maninci vreo citeva luni mincare procesata, simturile isi revin la rafinamentul natural si sa vezi ce soc vei avea daca gusti un Snickers sau bei o Cola. Azi am baut Cola dupa vreo trei luni si mi-am dat seama cit de oribil de exagerat de dulce este.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asta stiu prea bine, am mai avut eu perioade din-astea. Oricum, dupa ce am renuntat la carne mi-am educat gusturile foarte mult. Abia atunci am descoperit, de fapt, gustul adevarat al legumelor. Sucuri nu mai beau de vreo 4 ani, doar se mai strecoara rar cate un sirop intr-un cocktail. In rest, nici acum nu inteleg cum puteam sa beau Cola cand imi era sete. It makes no sense!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sounds delicious! Pacat ca nu am descoperit postarea cand era putin mai cald afara! :))

    Costin M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu altii ce prefera, insa eu mananc inghetata si la 0 grade afara. Recomand La Delicii din Centrul Vechi. :) Also, frumos blog, imi pare bine ca l-am descoperit. :) S-ar putea sa-ti placa si un alt proiect al meu: https://www.facebook.com/WOLF25GROUP

      Ștergere