joi, octombrie 20

Care e dimineata ta perfecta? Azi, un mic dejun simplu


Scrie-mi.

Despre dimineata ta preferata.

10 comentarii:

  1. Dimineata mea preferata trebuie sa fie musai lenesa si sa curpinda o carte buna si un croissant proaspat [a la mega image de la colt] cu o cana de cafea generoasa! :)

    P.S.: Foarte fain blogul! Congrats!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, foarte bune sunt croissantele de la mega image! :) :D and the coffeee! yum! tocmai mi-ai dat o idee pentru mâine dimineaţă! Mulţumesc mult pentru comentariu şi te mai aştept!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu pot sa ma hotarasc daca e o dimineata senina si calduta de primavara sau una rece de toamna sau iarna. dar e sigur o dimineata cu ceai cald, lapte sau iaurt cu cereale, fructe proaspete si cu motanul pe la picioarele mele

    RăspundețiȘtergere
  4. Una in care ma trezesc tarziu, nu ma grabesc nicaieri, beau un ceai cald si mananc cu toata familia. De mancare ar fi un platou cu de toate...omleta, branza, cascaval, gem, miere, unt, paine prajita, sunca :) De obicei, cele mai bune mic-dejunuri le iau la hoteluri cand sunt plecata in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Catalina: Oh, motanul intregeste tabloul unei dimineti perfecte! :)

    @ Ally_aria: Ai dreptate in legatura cu mic dejunurile luate la hoteluri, au ceva aparte! Mi-ai facut dor de o noua excursie! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iarnă + Sâmbătă + dimineaţă ceai + cald calorifer + cald omletă cu ciuperci şi caşcaval + pâine prăjită + un film pentru copii la TV + siguranţa că am casa plină cu mandarine = Dimineaţa perfectă! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Plusurile s-au aşezat greşit, dar nu sună rău nici aşa. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai, mă regăsesc atât de mult în dimineaţa minunată descrisă de tine! Iar acum nu mai am niciun chef să plec la serviciu! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Dimineata perfecta e aceea cand ma trezesc intr-un miros divin de clatite cu de toate (ciocolata/gem/capsuni/sirop de artar), cafea cu-n strop de frisca, un bol de migdale si o muzica buna ascultata de un el doar al meu care pregateste toate acestea.


    Ai un blog delicios de interesant :D

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Ce frumos sună! şi mi-ai făcut şi poftă de migdale, I need to buy some more. :) Te mai aştept pe-aici!

    P.S. Şi blogul tău e foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere