duminică, septembrie 11

Pe 1 octombrie luăm micul dejun împreună în Home MătăsariCum arată o dimineaţă obişnuită pentru tine? Pentru noi, începe întotdeauna cu un mic dejun delicios. Brioşe, o cafea fierbinte, un bol de cereale sau un munte de clătite, toate acestea ar trebui să definească începutul zilei pentru  fiecare dintre noi.

Pe 1 octombrie, ne trezim de dimineaţă şi-ţi pregătim cel mai bun mic dejun din lume. Blogurile culinare care te ademenesc în fiecare zi cu cele mai savuroase fotografii trec acum din online in… Home Mătăsari.

Bucătarul nu se dezbracă de secrete de data aceasta, ci de reţetele pentru ciorbe, sosuri şi fripturi. Îi provocăm la pregătirea unui… mic dejun de Bucureşti.  Te trezim pe la 9, chiar dacă e sâmbătă. Dar asta numai ca sa ajungi sa iei micul dejun la ora 10 împreună cu noi.

Parteneri media: metropotam.ro, hypestreet.roSo see you all very soon. You'll find the Facebook event here. Please tell your friends and family and help us promote the wonderful breakfast meeting! 


IMPORTANT! Cei care au deja bloguri culinare şi doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să lase un comentariu la acest post şi vor fi contactaţi cât mai curând pentru stabilirea detaliilor.

7 comentarii:

 1. ah, zau ca mi-ar placea! ia sa vedem noi pe unde voi fi pe 1 octombrie...

  RăspundețiȘtergere
 2. Si o gogoase o sa coste 10 lei sau o sa fie preturi decente?

  RăspundețiȘtergere
 3. @Zazuza: Daaaa, hai, hai, hai, te astept cu mare drag!

  RăspundețiȘtergere
 4. Suna bine. Vreau si eu sa particip :D Alexandra (sau mai bine zis adordulciurile@blogpost.com)

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna, Alexandra, ti-am raspuns pe mail. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. te rog sa imi dai si mie un mail cu mai multe detalii. zazuzablog at yahoo dot com

  RăspundețiȘtergere