marți, ianuarie 17

Tasty tested: the best brownie in the world




For those interested in the recipe, leave a comment and I will reply writing the recipe. I already made this chocolate wonder (no cocoa added, just dark chocolate, pistachio and white chocolate) twice and I had the greatest feedback (even a marriage proposal which, of course, I could not accept but I guess it's true what they say, the way through a man's heart is through his stomach).

It's very easy to make and although my German knowledge is as tiny this brownie portion, I managed to translate the recipe and get it right. When the new oven is in the house, new cakes will flavor the kitchen and make my neighbors envious (but my friends happy). I showed you here the greatest book for cakes in the whole while world. Again, if you are interested in this book, I will write you the title (it's in German, but they show you every step so it's all very easy with simple ingredients and amazing results).

Wish you all a good Tuesday (while all I have in mind is Friday)!

13 comentarii:

  1. eu, eu, eu vreau reteta! pare atat de buna si vreau sa o compar cu cele mai bune brownies pe care le-am gustat eu vreodata - acum 5 ani, in state. cheers! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce farfurie frumoasă! E cea mai frumoasă farfurie pe care am vazut-o în 2012! Ah, ce frumoasă e! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Catalina: Multumesc mult pentru comentariu! Iti voi scrie reteta aici in aceasta seara cand ajung acasa. Te astept sa revii, dupa ce o pregatesti, si sa-mi spui cum ti s-a parut! :)

    @ Alice Mihalache: Si mai am una albastra, same pattern! Din dulapul bunicii. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. the best!it of course for me;))

    RăspundețiȘtergere
  5. cu mare drag! de-abia astept sa vad reteta - iar daca contine fistic, m-ai castigat pe viata! slurp!

    RăspundețiȘtergere
  6. Contine, contine! :) Revin cu reteta pana la miezul noptii, nu uit, promit!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Slyvvia: Thank you! They are delicious!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Catalina: Reţeta, as promised.

    Ingrediente: 225 g unt (plus extra pentru uns), 150 g ciocolată neagră, bucăţi, 225 g făină, 2 linguri praf de copt, 125 g zahăr pudră (plus extra pentru ornat), 4 ouă bătute, 75 g fistic tăiat mare, 100 g ciocolată albă.

    Preparare:

    1. Se încinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tavă (24 cm x 24 cm) cu unt şi se tapetează cu hârtie.

    2. Topim ciocolata neagră în bain-marie.

    3. Amestecăm într-un vas făina, praful de copt şi zahărul.

    4. Ouăle bătute se adaugă peste ciocolata topită. După ce compoziţia e omogenă (eventual se mai amestecă în bain-marie), se încorporează amestecul de făină.

    5. Se adaugă ciocolata albă ruptă bucăţi şi fisticul (se poate adăuga pentru efect şi fistic deasupra după ce compoziţia a fost turnată în tavă).

    6. Se dă la cuptor 30-35 minute. Se lasă la răcit 20 minute şi se scoate apoi pe un grătar.

    7. Se pudrează cu zahăr farin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am notat! Abia astept sa o testez, multumim mult pentru incantarea & inspiratia zilnica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc si eu si te astept sa-mi spui daca ti-a placut! O zi excelenta si weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc si eu! chiar o s-o incerc! sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere